СМЕСТУВАЊЕ

 

    “Вила од Алула“ располага со луксузно уредени соби со посебно купатило. Вилата располага со:

 8 двокреветни (трокреветни) соби опремени со: мини бар, кабловска ТВ, телефон, интернет ...